ALLproducts

Zoom in

Artikelnummer:

€ 0,00

  • inclusief % BTW
  • Merk:

Product info


Voor ostheopatie, sporttraining & esthetische fysiotherapie (littekenweefselprogramma, cellullitis, faciale behandeling)

+ trolley + tecar 1.0+ 2.0 + 3.0 + 4.0 + 5.0

Is klaar voor de toekomst en kan upgrades aan.

Winback Tecartherapie is een efficiënte methode voor het genezen van spier- en gewrichtsletsels. De techniek gaat hand inhand met de expertise van uw therapeut en versterkt zijn mogelijkheden. Winback maakt gebruik van een hoogfrequente stroom die de zelfgenezende mechanismes in uw lichaam stimuleert. Totaal niet invasief of pijnlijk, geeft Winback energie een mogelijke totaal oplossing voor uw pathologie.

Een totale benadering

De behandeling is snel en efficiënt. Uw therapeut werkt simultaan met zijn handen en Winback. U voelt gedurende de behandeling onmiddellijk de therapeutische effecten zoals pijndemping, winst van bewegelijkheid, soepelheid .... De verbeteringvan het weefsel wordt door de therapeut waargenomen, die het herstel kan stimuleren.

Traumatische letsels

Traumatische letsels gaan samen met beschadiging van het weefsel zoals bij kneuzingen, spierscheuren of verstuikingen. Deze letsels worden onmiddellijkbehandeld om het herstel te stimuleren, de pijn te dempen en het ontstekingsproces te stabiliseren. In een pre-operatie fase kanhet oedeem (vocht, zwelling) gedraineerd worden,

dit optimaliseert de chirurgische ingreep en versnelt het herstel post-operatief. Post-operatief kan de behandeling de pijn dempen, oedeem draineren en het weefselherstel stimuleren.

Reuma

De intensiteit van de Winback kan nauwkeurig aangepast worden aan de behoefte van de verschillende fases van reuma. In dit domein geeft de behandeling vanaf de eerste sessie zichtbare resultaten, zoals winst van beweeglijkheid, pijndemping en vascularisatie. De biologische reactie optimaliseert het weefselherstel en minimaliseert de fibrose ( verklevingen).

Lymfe drainage

De capacitieve energie stimuleert de lymfeklieren en de lymfecirculatie. De behandeling stimuleert de drainage en resorptie van oedeem en zwellingen.

Osteopathie

Osteopathie in combinatie met de biologische energie van Winback bevrijdt de diepe weefselverklevingen en reduceert de pijn. In de handen van uw therapeut wint U uw gezondheid en vitaliteit snel "BACK".

CAT. 1

Massage & Welzijn

CAT. 2

Sportmedisch

CAT. 3

Tafels & Praktijktoebehoren

CAT. 4

Klein oefenmateriaal

CAT. 5

Groot oefenmateriaal

CAT. 6

Cardiotraining

CAT. 7

Electrotherapie

CAT. 9

Ergonomie