ALLproducts

Zoom in

Artikelnummer:

€ 0,00

  • inclusief % BTW
  • Merk:

Product info


CRYOBACK* is een nieuwe soort cryotherapie dat 3 extreem effectieve, noninvasieve technieken gebruikt. CRYOBACK*combineert:

Deze 3 technieken zijn non-invasief en extreem effectief voor het verminderen van vet en voor onderhuidse behandelingen. Deze combinatie is uniek op de markt en levert langdurige resultaten zonder enige bijwerkingen (zoals: verlies van elasticiteit van de huid, pijn, lelijke zwellingen, het scheuren van weefsel ...).

Tijdens de behandeling gebruikt CRYOBACK* een temperatuurbereik tussen -10 °C en + 40 °C op automatische programma instellingen. De huid en het lichaam worden diep gevoed zodat cel vernieuwing geactiveerd wordt en de huidkwaliteit herstelt zoals nooit tevoren.

Lichaams en gezichtsverzorging

Met zijn gerichte behandeling en dieptewerking bereikt CRYOBACK* betere resultaten dan andere technologieën die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Het apparaat betekent dat u niet-invasieve liposuctie uit kan voeren door het bevriezen van vetcellen maar met tegelijkertijd het handhaven van de metabole activiteit van andere biologische weefsels. Daar komt bij dat de behandeling ook een verjongend effect op het gezicht heeft. WINBACK efficiëntie: met minimale energie voor maximale resultaten WINBACK blijft ontwikkelen en veilige, effectieve oplossingen aanbieden. Het gebruik van zo min mogelijk energie voor maximale resultaten, ongeacht de toepassing: fysio - sport - beauty. CRYOBACK* is Winback’s innovatieve oplossing, geschikt voor gebruik in al deze gebieden.

WINBACK efficiëntie: met minimale energie voor maximale resultaten

WINBACK blijft ontwikkelen en veilige, effectieve oplossingen aanbieden. Het gebruik van zo min mogelijk energie voor maximale resultaten, ongeacht de

toepassing: fysio - sport - beauty. CRYOBACK* is Winback’s innovatieve oplossing, geschikt voor gebruik in al deze gebieden.

 

 

CAT. 1

Massage & Welzijn

CAT. 2

Sportmedisch

CAT. 3

Tafels & Praktijktoebehoren

CAT. 4

Klein oefenmateriaal

CAT. 5

Groot oefenmateriaal

CAT. 6

Cardiotraining

CAT. 7

Electrotherapie

CAT. 9

Ergonomie