';
ALLproducts CHATTANOOGA WIRELESS professionele FULL 4 KANALEN

Zoom in

Artikelnummer: 2532119

€ 1 611,72

Product info

CHATTANOOGA WIRELESS professionele FULL 4 KANALEN

CHATTANOOGA WIRELESS professionele FULL 4 KANALEN

  • ACTIEVE ARBEID MET BIJKOMENDE ELEKTRO
  • PROGRAMMA’S: HERSTEL I & II, PIJNBESTRIJDING I & II, VASCULAIR, FYSIEKE VOORBEREIDING I & II, NEUROLOGIE
  • MUSCLE INTELLIGENCE™ TECHNOLOGIE 4 FUNCTIES BESCHIKBAAR OP ELKE MODULE VOOR EEN BETERE NAUWKEURIGHEID/PRECISIE
  • MULTI-SESSIONS™
  • DRAADLOOS

Wireless Professional 4 CH is een draadloze stimulator met 4 kanalen, ontwikkeld om de meest belangrijke indicaties van elektrotherapie uit te kunnen voeren:

Standaard (Tens/NMES) en Full (neurologie, ACL) met de vrijheid dat door de Wireless technologie wordt aangeboden.

Dankzij de afwezigheid van kabels en met de Trigger functie is het mogelijk om nieuwe progressieve elektrotherapiesessies uit te voeren, met name wanneer de arts de stimulatie handmatig wenst te controleren.

Geleverd met 4 stimulatie modules, 2 afstandsbedieningen en 1 geëvolueerd laadstation (Smart 4 CH), het apparaat maakt het bestuur van meerdere sessies tegelijkertijd mogelijk:

  • Multi-Sessions™.
  • Programmainstelling: Full - 4 CH - Multi-Sessions™.

WIRELESS - DRAADLOZE TECHNOLOGIE

Verwijdert ieder gebruiksbeperking en vergemakkelijkt de installatie op uw patiënt, wat hem tevens een totale bewegingsvrijheid toelaat. Met de draadloze technologie kunt u de elektrotherapie combineren met actieve oefeningen om de efficiëntie van de sessies te bevorderen.

+ TENS

Talrijke klinische aandoeningen vereisen een combinatie van de therapeutische effecten van Tens met elk andere behandeling. Met de Wireless Professional kunt u 2 programma’s combineren voor betere resultaten tijdens de sessie.

TRIGGER FUNCTIE

Vrijwillige inschakeling en controle van de stimulatie wanneer dat nodig is bij bepaalde protocollen (dorsiflexie van de voet bij de hemiplegische patiënt, enz.).

SKIP

Men kan vrijwillig van een fase naar een andere overstappen (warm-up, werk/rust, herstel).

PERSONALISERING

Beheer uw patiëntenlijsten, behandelingsoverzichten en creëer uw eigen programma’s.

AUTONOMIE EN SNEL OPLADEN

Ingebouwde Lithium polymeer batterijen in de modules en afstandsbediening zorgen voor een constante lading en een autonomie voor dagelijkse behandeling. Het laadstation laadt uw modules in minder dan 1u30 volledig op.

GEÏNTEGREERDE KLINISCHE INFORMATIE

Foto’s van elektrode positionering, parameters en gedetailleerde programma informatie rechtstreeks beschikbaar op de afstandsbediening.

MULTI-SESSIONS™

Deze apparaten zijn geleverd met 4 modules, 2 afstandsbedieningen en 1 geëvolueerde docking station, waarbij de afstandsbedieningen afzonderlijk gesynchroniseerd kunnen worden met de modules om meerdere sessies tegelijkertijd te kunnen uitvoeren.

Optimaliseer uw activiteit door terzelfder tijd met verschillende stimulatie modules onafhankelijk of tezamen te werken naargelang uw behoeften. Additionele afstandsbedieningen/modules in optie

 

 
Chattanooga Chattanooga

CAT. 1

Massage & Welzijn

CAT. 2

Sportmedisch

CAT. 3

Tafels & Praktijktoebehoren

CAT. 4

Klein oefenmateriaal

CAT. 5

Groot oefenmateriaal

CAT. 6

Cardiotraining

CAT. 7

Electrotherapie

CAT. 9

Ergonomie