';
ALLproducts Z-ultimate 2.0 – 5-delig

Zoom in

NIEUW
- 21 % PROMO

Artikelnummer: EN-BH-U54

€ 4 173,29
€ 3 296,90

Product info

Z-ultimate 2.0 – 5-delig

Z-ultimate 2.0 – 5-delig

Ervaar maximale stabiliteit en ultiem comfort met de Z Ultimate 2.0 - 5 delig behandeltafel. Ontworpen voor de veeleisende professional, biedt deze tafel ongeëvenaarde ondersteuning dankzij een frame in plaats van traditionele gasveren.

Bespaar tijd zonder concessies te doen aan kwaliteit - met een snelle motor als standaard, kun je de tafel in slechts 18 seconden van de laagste naar de hoogste stand verplaatsen. Dat is 6 seconden sneller dan vergelijkbare tafels van concurrenten!

Met een verhoogde draagcapaciteit en een volledig vernieuwd inklapsysteem voor de zijvleugels van de 7-delige behandelbank, biedt de Z Ultimate 2.0 alle functionaliteit die je nodig hebt voor een soepele behandeling.

Geniet van een intuïtieve bediening met de kringschakelaar met logische bediening - duw eenvoudigweg de schakelaar omhoog en je tafel gaat omhoog. Geen verwarrende links-rechts beweging meer om de hoogte aan te passen.

En alsof dat nog niet genoeg is, is de Z Ultimate 2.0 standaard voorzien van 4 zwenkwielen voor maximale mobiliteit en flexibiliteit in elke behandelruimte.

Kies voor de Z Ultimate 2.0 - 5 delig en ervaar het toppunt van stabiliteit, functionaliteit en gebruiksgemak in je praktijk.

  • Maximale stabiliteit
  • Ondersteuning van het rugdeel door een frame in plaats van 1 of 2 gasveren.
  • Snelle motor als standaard. In slechts 18 seconden verplaats je de tafel van de laagste naar de hoogste stand. De Z-Ultimate en tafels van concurrenten hebben daar 24 seconden voor nodig.
  • Verhoogde draagcapaciteit
  • Volledig vernieuwd inklapsysteem van de side wings bij de 7-delige behandelbank. 
  • Kringschakelaar met logische bediening, duw de rondombediening omhoog en uw tafel gaat omhoog. Geen verwarrende links-rechts beweging om de tafel in hoogte te verstellen.
  • Standaard voorzien van 4 zwenkwielen.
  • Framekleur: antraciet (zelfde als Z-Ultimate

SPECIFICATIES

Lengte

204 cm

Hoogte

47 – 100 cm

Breedte

67 cm

Gewicht

105/120 kg

Max load

250 kg


** Er wordt automatisch een extra leverkost van € 114,95 incl. BTW gerekend voor dit product. Indien u dit product zelf afhaalt, geef dit dan mee bij de bestelling. Dan rekenen wij deze leverkost niet aan.Zimmer behandeltafel 5-delig tijdelijkepromozimmer

CAT. 1

Massage & Welzijn

CAT. 2

Sportmedisch

CAT. 3

Tafels & Praktijktoebehoren

CAT. 4

Klein oefenmateriaal

CAT. 5

Groot oefenmateriaal

CAT. 6

Cardiotraining

CAT. 7

Electrotherapie

CAT. 9

Ergonomie