';
ALLproducts BOSU HELM PUSH UP BAR

Zoom in

NIEUW

Artikelnummer: 351700

€ 136,25

  • inclusief 21 % BTW
  • Merk: BOSU

Product info

BOSU HELM PUSH UP BAR

BOSU HELM PUSH UP BAR

STABILITEITSTRAINING VEREENVOUDIGD

Met de BOSU® Helm, ontworpen door een chiropractor en uitgetest door professionele atleten, kun je je bovenlichaam trainen op kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen terwijl je tegelijkertijd aan je hele romp werkt. De BOSU® Helm biedt meer dynamische eigenschappen dan de over het algemeen statische plankpositie.

 

Hoewel hij op de grond kan worden gebruikt voor standaard push-ups en plankoefeningen, is de BOSU® Helm zo ontworpen dat hij perfect boven op elke full-size BOSU® balanstrainer of Zwitserse 'stabiliteits'-trainingsbal (onstabiele ondergrond) of op de grond (stabiele ondergrond) past, waardoor de gebruiker een breed scala aan oefeningen kan doen.

 

De BOSU® Helm voegt dynamiek van kracht-, stabiliteits- en uithoudingstraining toe aan je traditionele core workouts  met focus op buikspieren, armen, schouders en boven-/onderrug, allemaal met één apparaat.

- VERBETER PRESTATIES

- COÖRDINATIE OPBOUWEN

- UITHOUDINGSVERMOGEN VERGROTEN

 

EEN NIEUWE DIMENSIE TOEVOEGEN AAN JE TRAINING

Met de BOSU® Helm kun je de balanstrainer gebruiken om standaard pushups en plankoefeningen om te zetten in stabiliteitstrainingsoefeningen. De bal creëert een 4-dimensionale bewegingsas onder de BOSU® Helm. Dit betekent dat je lichaam gedwongen wordt om te stabiliseren en harder te werken bij elke beweging. Elke spier in je bovenlichaam concentreert zich op het in balans houden van je zwaartepunt. Je bouwt sneller spieren op als je de Helm op de bal gebruikt. De kleine bewegingen die worden veroorzaakt door de Helm en de bal dwingen je hersenen om zich constant aan te passen, te reageren en te antwoorden - waardoor er een betere verbinding ontstaat tussen je geest en de spieren die het bestuurt.

 

3 VERSCHILLENDE HANDGREPEN

ONTWORPEN OM POLSBLESSURES TE VOORKOMEN & NIEUWE SPIERGROEPEN TE TRAINEN

 

Het ergonomische handvatontwerp zorgt voor een juiste positie van de pols tijdens het gebruik van een BOSU® balanstrainer om stabiliteitsoefeningen uit te voeren. Dit voorkomt overbelasting van de pols en polsgerelateerde vermoeidheid/blessures. De drie verschillende posities zorgen ook voor een groter bereik van de spieren die worden aangesproken.

  1. De smalle grip pushup legt de nadruk op je triceps met een secundaire focus op je schouders en binnenborst.
  2. De Standard Grip pushup brengt de spanning het meest gelijkmatig over op je borst, schouders en triceps.
  3. Bij de pushup met brede greep wordt de nadruk vooral gelegd op je buitenste borstkas, schouders en rug, waardoor je die moeilijk bereikbare spieren kunt trainen.

 

 
CAT. 1

Massage & Welzijn

CAT. 2

Sportmedisch

CAT. 3

Tafels & Praktijktoebehoren

CAT. 4

Klein oefenmateriaal

CAT. 5

Groot oefenmateriaal

CAT. 6

Cardiotraining

CAT. 7

Electrotherapie

CAT. 9

Ergonomie